jump to navigation

Folles o treballes ? 31 gener, 2007

Posted by poleteee in Coses que NIAN.
trackback

Aci us deixo un conte que va explicar un amic p.o.c.a.f.e.i.n.a. ahir a la nit, segurament el pobre havia tingut un dia molt dur, es el que te aixo de ser becari i no director general.

Diuen que hi havia un vegada un Director general que un dia es va llevar encuriosit: Quan em tiro la meva dona estic fent un acte de plaer o en canvi és un acte de feina? Tot estressat pel gran dilema que tenia al davant va arribar a l’empresa que dirigia i al trobar-se al subdirector li digué: Escolta, tu que creus, quan jo em tiro la meva dona, es un acte de plaer o de feina. El subdirector, que estava llegint el diari i prenent-se un cafè còmodament al seu despatx li digué: Ufff, no ho se pas, això és un tema complicat… I e director general li va donar 1 hora perquè s’ho penses i li donés una resposta.El subdirector, que no es va veure capaç de donar-li una desposta al director general, va anar a veure a la cap de Recursos Humans que estava fent uns sudokus. I li pregunta: Escolta, tu que creus, quan el director general es tira a la seva dona està fent un acte de plaer o de feina. La de Recursos Humans digué que era una qüestió molt complicada i que s’ho havia de pensar bé. Aleshores el subdirector li digué que tenia 20 minuts per donar-li una desposta.

La de Recursos Humans apurada va anar a veure a la seva secretaria que de follar en sabia molt i segur que li respondria ràpidament. La secretaria estava parlant per telèfon amb la seva cosina de Salamanca i va haver de penjar ràpidament al veure que la cap de recursos humans s’acostava. Aleshores aquesta última li digué: Escolta, tu que creus, quan el director general es tira a la seva dona és un acte de plaer o de feina. La secretaria li digué que per respondre s’ho havia de pensar molt bé perquè ja veia que era un tema de vida o mort. La cap de recursos humans li digué que tenia 10 minuts per pensar-s’ho.

La secretaria va anar corrent cap a la taula ronica del becari. Aquest tenia 5 trucades en espera, estava acabant de fer les llistes dels proveïdors mentre a corre-cuita acabava de ordenar uns expedients importantíssims per la reunió d’aquella mateixa tarda. La secretaria li digué: Escolta, tu que creus, quan el director general es tira a la seva dona es plaer o es feina? Et dono 5 minuts per què responguis. Mentre la secretaria marxava el becari digué: No cal que marxis que t’ho dic ara mateix. Quan el director es tira a la seva dona és PLAER, perquè si fos feina me la tiraria jo.

by Espli

Anuncis

Comentaris»

1. Roger - 31 gener, 2007

jajajajaj que bò jajajajajja.

2. PGB - 1 febrer, 2007

veritat de la bona 🙂


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: