jump to navigation

“Bilk” la birra del futur 16 Març, 2007

Posted by poleteee in Coses que NIAN, Internet.
trackback

Si ets un gourmet d’estrella michelin i el teu paladar a no sap on trobar nous sabors i textures, els POCAFEINA tenim la solució, bé… de fet la solucio la té un japonès el qual tenia un problema de sobreproducció de llet, i degut a que els japonesos no són grans consumidors d’aquest producte, sino més aviat al contrari, així doncs, que millor que barrejar la llet amb la cervesa ? una de les begudes mes populars del Japó. Del resultat d’aquesta mescla 30% llet 70% cervesa en surt la bilk.

Bilk

La Bilk es comercialitza desde l’1 de febrer del 2007 en botelles de 330cl les quals costen 380 yen, es pot comprar en 6 tendes del Japó o via mail, pero actualment no en tenen en stock, deu ser que es realment bona, en fi l’haurem de provar algun dia.

El proces per obtenir la Bilk consisteix en injectar aire calent a la llet per posar-la a la temperatura necessaria i afegir el most i la llevadura de cervesa, aixi la llet comença a fermentar adoptant una olor i sabor similar al del té amb llet, i una vegada es refreda agafa el color de la cervesa filtrada.

BILK ?

Anuncis

Comentaris»

1. taliban - 16 Març, 2007

bilk!? puaaghhh xD mai m’ha fet gràcia barrejar la llet amb coses rares que no siguin colacao o cafè xD es com lo del 43 amb cacaolat… sempre m’ha fet com fastic :s

els japos son molt raros… des del dia que vaig provar els calamars secs akells kes mengen com si fossin patates fregides… xD

2. llauraor - 16 Març, 2007

Però la birra no és dolenta! Ella t’anima. S’haurà de provar…


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: